full screen background image
...
-

Valmistamme veneet asiakaslähtöisesti, jolloin veneen yksityiskohdat ja varustelu voidaan määrittää täysin sen käyttötarkoitusta vastaavaksi.

-

Lasikuituisten komponenttien laminointi tapahtuu Lokaniituntien toimipisteessä. Komponenttien hyvän laadun takaamiseksi kaikkien veneiden muottisarjat varastoidaan sisätiloissa, jossa ne ovat suojassa auringolta ja sateelta.

-

Muovivalmis vene siirretään kolmen kilometrin päähän Peukalomäen toimipisteeseen, jossa veneen kokoaminen ja varustelu tapahtuu. Lokaniituntien laminointihalli sekä muottivarastot ovat pinta-alaltaan 1100 m².

-

Peukalomäellä veneisiin asennetaan sisustus, moottorit, elektroniikka sekä muu asiakkaan toivoma varustus. Tarjoamme veneillemme myös kattavat huolto- ja korjauspalvelut tarvittaessa

-

Valmis vene koekäytetään ja laitteet testataan ennen asiakkaalle luovuttamista. Kokoonpanohallin ja toimiston yhteenlaskettu pinta-ala on 1200 m².

-

Yhteistyökumppanimme kuljettavat veneet asiakkaillemme ja suorittavat vesillelaskun tarvittaessa ennalta sovitussa satamassa. Tervetuloa vierailemaan Kulkuri-Veneille ja tekemään luotettavat venekaupat 40 vuoden kokemuksella.

Copyright © Kulkuri-Veneet Oy

Kulkuri-Veneet Oy | Peukalomäentie 1 | 68230 Lohtaja, Finland | info@kulkuri-veneet.fi | tel. +358 6 877131